2012. március 5., hétfő

Kulcstartó/levéltartó

Rend a lelke mindennek!

4 megjegyzés:

  1. Hát ez valami fantasztikus! Nagyon ötletes vagy, és minden munkád olyan közeli nekem. Minden tetszik! Gratulálok hozzájuk! a kampókat hogyan rögzítetted?

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm! Az alsó ferdepántba gomblyukakat varrtam a kampók helyére és becsúsztattam egy vékony fémrudat. A kampók teteje lyukas, úgyhogy azon át tudtam fűzni a rudat. Így elég massszív és nem húzza le a kulcsok súlya az anyagot.

    VálaszTörlés
  3. szuper! Nagyon ügyes vagy! főállásban műveled ezt? Biztosan sok vevőd lenne. Tényleg csodás minden amit láttam! :) ...csak így tovább!!!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon kedves vagy, olyan jól esik ez. ÓÓÓ én még csak 3 éve kezdtem varrni, amikor megszületett az első kisfiam. Teljesen magamtól tanultam meg dolgokat, biztos sok mindent nem is csinálok "szakszerűen". :) De jó, hogy még van bőven hova fejlődnöm. Egyelőre ez csak hobbi számomra, nem adogatok el termékeket, a lurkók mellett ez most nem is férne igazán bele. Talán majd egyszer.. Egyelőre mindenből egyet készítettem, mert mindig új kihívásra vágyom. :)
    Én is kíváncsi lennék a Te műveidre, de csak a tököcskéket láttam. Azok nagyon jópofák! Vannak még valamerre képek, amiket megnézhetek?

    VálaszTörlés