2013. október 22., kedd

Egy kis figyelmesség

Az én felajánlásom a beteg kisfiúnak és családjának.
Miközben készítettem őket, azon gondolkoztam, hogy ezek lesznek az első pénzért értékesített műveim. Remélem hamar és jó pénzért kelnek majd el.

Gondoltuk küldünk valamit a kisfiúnak is. Erre a kis legókészletre esett a választás. Remélem szívesen játszik majd vele.

Ha ti is segítenétek a családnak, itt elérhetitek őket.

5 megjegyzés:

 1. Jaj de fantasztikus, hogy te is segítesz nekik. Úgy látszik, hogy csak sikerül egyre több embert aktivizálnom! :) Amúgy annyira tetszenek a sálaid, hogy egyet én is készítek a kisfiamnak! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Te szervezed nekik a gyűjtést? Nekem egy itteni ismerősöm hívta fel a figyelmemet rá, mert neki jó barátnője a kisfiú mamája.

   Örülök, hogy varrtál sálat. Én is azért készítettem ezeket, mert nagyon aktuális és én nagyon nem szeretem, amikor kint van egy gyerek nyaka és befúj a hideg őszi szél. ;) Viszont még nem is az a vastag téli, amibe beleizzad agyerek.

   Törlés
  2. Nem én szervezem a gyűjtést. Az én figyelmemet is más hívta fel rá. De elolvastam a történetet és kötelességemnek éreztem, hogy segítsek. :) És egyre több ember érdeklődik és mondja, hogy tesz felajánlást. Én csak magam által hirdetgetem mindenhol. :)

   Én is rakok majd fel képet a sálról ha majd eltudom kapni a gyereket egy fotó erejéig mikor a nyakában van! :)

   Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
 2. http://reniaangers.blogspot.hu/2013/11/sal.html

  Az én sálam így néz ki. Köszi a tippet! :)

  VálaszTörlés